Köhler Städ & Fönsterputs
VI HJÄLPER TILL I VARDAGEN

HEMSTÄDING/FLYTTSTÄDNING

HEMSTÄDNING
Vi erbjuder flexibel, trygg och noggrann städning med stor omtanke för miljön och vår personal.

VECKOSTÄD
FÖR BARA 350 KR/H
Unna dig lyxen att boka återkommande hemstädning och få mer tid över till annat. Som hemstädskund har du samma återkommande städpersonal, veckodag och tid. ​Välj att få ditt hem städat varje, varannan eller var 4:e vecka.

STÄDMOMENT
Vid veckostädning ingår bl.a. dammsugning, moppning och dammtorkning av alla rum och lister. Torkning av badrum och kök samt bäddning av sängar om så önskas. Som kund hos oss kan du önska och lägga till moment hur du vill. Vi för bara en dialog om vad som önskas.

STÄDMATERIAL
Som kund behöver du bara ha dammsugare, mopp (gärna platt) och skurhink hemma, samt se till att dukarna tvättas mellan städen.
​Vi tillhandahåller med professionella städdukar och miljövänliga rengöringsmedel, som vi fyller på vid behov.

STORSTÄDNING
För bästa städresultat hemma rekommenderar vi att du som är ny kund kickstartar med en storstädning för att sen boka återkommande hemstäd varje, varannan eller var 4:e vecka. Efter behov kan det sedan vara bra att då och då komplettera med en storstädning igen.

FLYTTSTÄDNING
När du anlitar oss för flyttstädning ingår rengöring utav alla ytor inomhus samt fönsterputsning in & utvändigt.
Vår städgaranti erbjuder vi naturligtvis på samtliga städjobb som vi utför. Mer konkret innebär detta att om du efter städningen besiktigar städningen tillsammans med städledaren och har möjlighet att påvisa eventuella brister och få dem åtgärdade. Helt kostnadsfritt!

RUT-Avdrag
Vid användning utav RUT-avdrag behöver du som kund inte oroa dig för att ansöka om, för det gör vi åt dig.
Då kan du få upp till 50% rabatt på städjobbet för skatteavdraget på hushållsnära tjänster.


 
 
 
Post
Samtal
Karta
Om
Instagram